domingo, 27 de febrero de 2011

¿LA SOBIRANIA PER CATALUNYA?

                          
Diuen ara que desitgen la sobirania per a Catalunya i jo els pregunto ... ... ... .... Són tan ignorants com semblen voler demostrar o bé només els interessa organitzar merder i perseguir una superxeria per confondre l'electorat i enfosquir la realitat??

Vegem la paraula sobirania ve del llatí tardà superamus que com a persones d'autoritat superior.

Els recordaré a tota la dinastia del club d'analfabets funcionals i / o vividors mentiders, que pensen que la sobirania serveix per a alguna cosa, els remeto al model d'estat compost més poderós, reeixit, ric i eficaç de la Història moderna. Els EUA, segons la seva constitució, es compon de 50 estats sobirans, formen entre si un Estat fort, molt centralitzat que els denega l'exercici del seu dret històric a la supremacia legislativa i jurisdiccional. Tenen les seves pròpies legislatures, però les lleis estatals se'ls s'anteposen. Tenen els seus propis tribunals, però el Tribunal Suprem Federal els desautoritza. I així en gairebé totes les matèries que els 50 estats sobirans disposen.

Em costa creure que tots pertanyen a la dinastia del club d'analfabets funcionals i vulguin de veritat aquesta sobirania, tan absurda com sense valor. Em costa de creure que desitgin apostar tant, per un absurd, de tan poc valor i calat polític.

Em decanto més perquè aquests polítics si saben perfectament el valor i significat de sobirania, però els interessa organitzar merder i perseguir aquesta pallassada que d'aconseguir-ho (ja que no té cap valor), disposar d'un argument de més creació d'odi al poder tenir un discurs més de víctima cap al ciutadà, tan fàcil d'enganyar, manipular i així acusar a l'estat Espanyol com el culpable de no poder desenvolupar aquesta sobirania.

El que realment necessita Catalunya són polítics de veritat, que estiguin en el poder per servir al poble i Catalunya.

Els transmeto aquesta frase de Robert Louis Stevenson, per a tota la casta política que al dia d’avui tenim a Catalunya :
En realitat, un no sap què pensar de la gent. Si són idiotes de debò, o si prenen a pit la basta comèdia que representen a totes les hores dels es seus dies i nits.
No oblidem tampoc les paraules de Prat de la Riva, per comprendre la línia d'actuació d'aquests polítics que malauradament tenim a Catalunya i deia així: "Hi havia de saber que érem catalans i que no érem més que catalans ... Aquesta obra no la va fer el amor ... sinó l'odi ".
Significatiu veritat ??..... només hem de recordar l'actuació victimista durant aquests anys de democràcia d'aquests polítics catalans, interessats només en mantenir el seu estatus i privilegis, mentre Catalunya retrocedeix cada dia més, en referència a una altra comunitats ... ... ... ... ... ... felicitats i gràcies Srs
polítics i altres espècies del mateix pensament, ja que en algun moment de la vida això acabés, per bé o mal i la història els col.loqués en el lloc que es mereixen ... ... ... .... al femer!! !

CASTELLANO:

                             ¿LA SOBERANIA PARA CATALUÑA?
Dicen ahora que desean la soberanía para Cataluña y yo les pregunto………….son tan  ignorantes como parecen querer demostrar o bien solo  les interesa organizar follón y perseguir una superchería para confundir al electorado y oscurecer la realidad ??
Veamos la palabra soberanía viene del latín tardío superamus que equivale a una persona de autoridad superior.
Les recordare a toda la dinastía del club de analfabetos funcionales y/o vividores mentirosos, que piensan que la soberanía sirve para algo, les remito al modelo de estado compuesto más poderoso, exitoso, rico y eficaz de la Historia moderna. Los EEUU, según su constitución, se compone de 50 estados soberanos, forman entre si un Estado fuerte, muy centralizado que les deniega el ejercicio de su derecho histórico a la supremacía legislativa y jurisdiccional. Tienen sus propias legislaturas, pero las leyes estatales se les anteponen. Tienen sus propios tribunales, pero el Tribunal Supremo Federal los desautoriza. Y así en casi todas las materias que los 50 estados soberanos disponen.
Me cuesta creer que todos pertenecen a la dinastía del club de analfabetos funcionales y quieran de verdad esa soberanía, tan absurda como carente de valor. Me cuesta creer que desee apostar tanto, por un absurdo, de tan poco valor y calado político.
Me decanto más porque estos políticos si saben perfectamente el valor y significado de soberanía, pero les interesa organizar follón y perseguir esta payasada que de conseguirlo (pues no tiene valor alguno), disponer de un argumento de mas creación de odio al poder tener un discurso más de victima hacia el ciudadano, tan fácil de engañar, manipular y así acusar al estado Español de ser el culpable de no poder desarrollar dicha soberanía.
Lo que realmente necesita Cataluña son políticos de verdad, que estén en el poder para servir al pueblo y a Cataluña.
Les transmito esta frase de Robert Louis Stevenson, para toda la casta política que al día de hoy tenemos en Cataluña.
En realidad, uno no sabe qué pensar de la gente. Si son idiotas en serio, o si se toman a pecho la burda comedia que representan en todas las horas de sus días y sus noches.                                                                                                         
No olvidemos tampoco las palabras de Prat de la Riva, para comprender la línea de actuación de estos políticos que desgraciadamente tenemos en Cataluña y decía así: “Había que saber que éramos catalanes y que no éramos más que catalanes… Esta obra no la hizo el amor… sino el odio”.
Significativo verdad??.....solo debemos recordar la actuación victimista durante estos años de democracia de estos políticos catalanes, interesados solo en mantener su estatus y privilegios, mientras Cataluña retrocede cada día más, en referencia a otra comunidades………………felicidades y gracias Sres. Políticos y demás especies del mismo pensamiento, pues en algún momento de la vida esto terminara, para bien o mal y la historia los colocara en el lugar que se merecen……………………….en el estercolero !!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario